Algamo BIO Vegan 8mg Astaxanthinu

Kód: 86
Neohodnoceno
99 899 999 001 Kč / kapslí 89 196 427 679,46 Kč bez DPH 1 109 999 988,90 Kč / 1 ks
Skladem (>5 kapslí)
Možnosti doručení

Vitalita & Regenerace
Kapsle Algamo BIO Astaxanthin jsou vhodné pro vegany a vegetariány. Produkt obsahuje 8 mg Algamo BIO přírodního Astaxanthinu v kapsli spolu s BIO panenským olivovým olejem ve skleněné recyklovatelné dóze.

Doplněk stravy. 

Detailní informace

Dárek zdarma
Dárek zdarma
ke každé objednávce
Slevy u našich partnerů
Slevy u našich partnerů
na vybrané služby a akce
Bonusový systém
Bonusový systém
sbírejte body z každé objednávky
Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží

Detailní popis produktu

Přírodní Astaxanthin z řasy
Přírodní astaxanthin získaný ze sladkovodní mikrořasy Haematococcus pluvialis ultračistou superkritickou extrakcí oxidem uhličitým. Jedná se o přírodní produkt v bio kvalitě bez použití rozpouštědel. Jedná se o nejsilnější přírodní antioxidant, který má navíc protizánětlivý účinek.


Proč astaxanthin Algamo?
• Získávaný z mikrořasy Haematococcus pluvialis - přírodní a bezpečný.
• Synergický efekt jednotlivých v řase se vyskytujících složek
• Kontrolovaný uzavřený systém kultivace
• Přísné hygienické podmínky výroby
• Bez těžkých kovů, a jiných nebezpečných kontaminantů
• Astaxanthin získaný z Haematococcus pluvialis je jediný, který je povolen pro lidskou potřebu

Astaxanthin je ve zhášení singletového kyslíku (radikál poškozující DNA):
200x silnější než lutein
500x silnější než vitamin E
560x silnější než katechiny v zeleném čaji
800x silnější než koenzym Q10
3000x silnější než resveratrol
6000x silnější než vitamin C

Astaxanthin na rozdíl od ostatních antioxidantů má všechny tyto vlastnosti:
• Přechází hematoencefalickou bariéru a tím přináší antioxidační ochranu mozku
• Přechází hematoretinální bariéru a tím přináší antioxidační a protizánětlivou ochranu očím
• Odstraňuje více volných radikálů, než jakýkoliv jiný antioxidant
• Funguje jako supersilný antioxidant v neutralizaci přebytečného singletového kyslíku
• Putuje tělem a přináší antioxidační a protizánětlivou ochranu všem orgánům
• Potlačuje zánětlivé markery
• Silně pohlcuje UVB záření
• Snižuje poškození DNA
• Nemá pro-oxidační účinky – jde o čistý antioxidant
• Váže se na svalovou tkáň

Souhrn výše uvedených účinků astaxanthinu pak znamená pozitivní vliv na:
1) Mozek
2) Mitochondrie
3) DNA
4) Oči
5) Kardiovaskulární systém
6) Kůži, které poskytuje ochranu proti UV
7) Imunitní systém
8) Stárnutí buněk
9) Mužskou plodnost
10) Sportovní výkon
11) Svaly a klouby

Olivový olej extra panenský
Obsahuje 97 % triglyceridů a volných mastných kyselin. Z toho 60–83 % tvoří mononenasycené mastné kyseliny (kyselina olejová), 5-22 % polynenasycené a 13-20 % nasycené mastné kyseliny. Olivový olej je tak nejbohatším přírodním zdrojem mononenasycených kyselin.
Zbylé 3 % tvoří rozmanité portfolio látek s antioxidačními vlastnostmi. Předevšímjde o vitamin E, jehož potřebu běžná konzumace olivového oleje pokrývá, polyfenoly a beta karoteny, které všechny mají velice silnou antioxidační schopnost (polyfenoly navíc i protizánětlivou).
V panenském olivovém oleji je zachován obzvlášť vysoký podíl přírodních antioxidantů přítomných v olivách. Obsahují polyfenoly, díky nimž olej vykazuje účinky protizánětlivé, chrání buněčnou DNA proti poškození oxidativním stresem, podporuje imunitu.
Panenský olivový olej je i zdrojem melatoninu, který je účinným antioxidantem, a vykazuje i další fyziologické funkce, např. modulaci imunity a protizánětlivé účinky.
Velké procento z mononenasycených tuků tvoří kyselina olejová, jenž má prokazatelné pozitivní účinky na zdraví.

Kyselina olejová
je nenasycený tuk. Nahrazení nasycených tuků nenasycenými tuky ve stravě přispívá k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi. Kyselina olejová, známá také jako Omega 9 mastná kyselina, poskytuje tělu řadu zdravotních přínosů. Hlavní výhodou je její schopnost snižovat krevní tlak, snižovat hladinu špatného cholesterolu v krvi a zvyšovat hladinu toho dobrého. Podporuje tedy srdeční činnost a napomáhá oběhovému systému. Dále snižuje všechny běžné symptomy související s artritidou. Kyselina olejová má také antioxidační vlastnosti, tudíž může bojovat s volnými radikály a snížit tak intenzitu poškození, které lidskému tělu způsobují. Je také účinná při posilování integrity buněčné membrány, zlepšování paměti či optimalizace fungování mozku. Dále pomáhá regulovat hladinu cukru v krvi. Příznivě působí i na kůži, kdy zklidňuje ekzémy, podporuje růst vlasů či oddaluje proces stárnutí.

Dlouhověkost
Olivový olej je bohatý na antioxidanty a zpomaluje přirozený proces stárnutí. Pravidelná konzumace kvalitního olivového oleje pomáhá čistit trávicí trakt.


Správně fungující mozek
Mononenasycené mastné kyseliny, které jsou v olivovém oleji, udržují mozkové buňky v kondici. Paměť, vnímání, pozitivní myšlení a trvalé zdraví mozku jsou vlastnosti, kterým olej pomáhá. Olivový olej také zvyšuje serotoniny a dopaminy, které jsou důležité pro dobrou náladu a pozitivní myšlení.

Zdravé srdce
Kyselina olejová podporuje funkci srdce. Pomáhá totiž v těle chránit zdravý cholesterol od poškození oxidací, tím nás chrání před kardiovaskulárními chorobami a podporuje správnou činnost krevního oběhu. Nezanedbatelný je také fakt, že kyselina olejová preventivně působí proti vysokému tlaku.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola